Kujtim Frangu

Dëshmor i Atdheut

Familja Frangu ka nderin t'iu ftoj në Homazhet e 20-vjetorit të rënies së Dëshmorit të Atdheut, Kujtim Tofik Frangu.

Ky aktivitet do të realizohet më datë 06.07.2017 (Ditën e Enjte).

Fillimi i homazheve zyrtare:
- Ora 10:00 në Ambjentet e brëndshme Muzeu Historik, Mat
- Ora 11:00 përcjellja e eshtrave për në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut Tiranë,Sauk
- Ora 14:00 vendosja e eshtrave në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut Tiranë,Sauk
Falenderojmë Ministrinë e Mbrojtjes, Bashkinë e Matit dhe Këshillin e Qarkut Dibër për mbështetjen që kanë dhënë për të nderuar Dëshmorin e Atdheut, Kujtim Frangu për homazhet zyrtare dhe vendosjen e eshtrave në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut Tiranë, Sauk

Ju mirëpresim,

Familja FRANGU